Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over UurBeheer 2.0 staan hier op een rijtje zodat u nog sneller een antwoordop uw vraag kunt vinden. Als uw vraag er niet bijstaat staat kijk dan eens in de handleiding of neem contact met ons op.

 

Rare meldingen met 'onbekende fout' (of andere vreemde fouten)?

Probeer dan eerst eens Java te updaten via Java website. Als het daarna nog niet werkt neem dan contact met ons op!


Wat is er veranderd ten opzichte van UurBeheer 1.0?

UurBeheer 1.0 bevatte nog veel bugs die in UurBeheer 2.0 opgelost zijn. Ook hebben we veel van het design omgegooid zodat het UurBeheer nog duidelijker en eenvoudiger te gebruiken is! Ook de functies van de Pro versie zijn allemaal nieuw. Meer nieuwe mogelijkheden zijn om gewerkte uren per minuut bij te houden, uw salaris per periode in te kunnen stellen, en meer! Ook is UurBeheer 2.0 sneller dan zijn voorganger en zijn er minder problemen bij installatie en activatie.

 

Kan ik van meerdere (bij)banen uren bijhouden?

Ja, dat kan door heel eenvoudig 1 account per (bij)baan aan te maken. U kunt dus ook in 1 installatie van UurBeheer accounts voor meerdere personen aanmaken.


Hoe moet ik de tabel opslaan van urenoverzicht?

Dat kan niet, want alle gegevens in de tabel worden automatisch voor u opgeslagen. Al uw gegevens worden dus volledig automatisch bewaard.


Kan de PRO versie meer dan de Gratis versie?

Ja, de PRO versie maakt het nóg makkelijker om uw gewerkte uren bij te houden! De Gratis versie bevat alle nodige basisfunctionaliteiten. Lees hier meer over het verschil tussen de twee versies.


Waarom heeft het icoon van UurBeheer een schild en vraagt het om adminrechten?

UurBeheer heeft toegang tot het bestandsysteem nodig. Windows kan hiermee in de weg zitten door User Account Control (UAC). Kijk hier hoe u UAC (indien gewenst) kan uitschakelen: voor Windows Vista en voor Windows 7


Worden mijn gegevens van UurBeheer 1.0 in UurBeheer 2.0 behouden?

Jazeker! Wanneer u UurBeheer 2.0 installeert dan worden automatisch uw oude gegevens overgenomen. Installeert u UurBeheer 2.0 wel naar dezelfde map als waar u UurBeheer 1.0 heeft geïnstalleerd (dit is standaard zo).


Krijg ik een nieuwsbrief of andere spam als ik me registreer bij de Gratis of Pro versie?

Nee, dat wij vinden zelf ook alleen maar vervelend dus doen we het u ook niet aan! U kunt alleen mails krijgen over UurBeheer gerelateerde zaken zoals mogelijke updates.

Vragen