De makers van UurBeheer

UurBeheer is ontwikkeld door TofSoft, een bedrijf met als doel software te ontwikkelen die gebruiksvriendelijk en functioneel is. UurBeheer is het eerste onafhankelijke project van TofSoft. Na het succes van UurBeheer 1.0 is nu ook UurBeheer 2.0 online! TofSoft maakt naast (bedrijfs)software ook nog websites voor bedrijven en ondernemers.

TofSoft

TofSoft is een Vennootschap Onder Firma (VOF) opgericht in 2011 en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 51722909. TofSoft is opgericht door Vincent Koeman en Erwin Buckers.

Waarom UurBeheer?

Uit eigen ervaring bleek dat supermarkten vaak fouten maken met het noteren van werkuren en dus met uitbetalen. Veel werknemers zijn hier vaak het slachtoffer van zonder dat ze het zelf merken! In Nederland zijn heel veel mensen die het handig vinden om de uren die zij werken bij te houden; mogelijkheden hiervoor zijn met een briefje of Excel. Een briefje raak je vaak kwijt en je moet alles zelf uitrekenen; Excel vereist vaak overbodige computerkennis en is onnodig ingewikkeld.

 

Maar hoe kan ik mijn uren dan duidelijk en eenvoudig bijhouden?

Met UurBeheer! Het kan evenveel als Excel en u vult het in met het gemak van een briefje! 

Doel van UurBeheer

De bedoeling is om met UurBeheer ervoor te zorgen dat u krijgt uitbetaald wat u verdiend. Daarnaast geeft het ook een overzicht van hoeveel u het hele jaar en de voorgaande jaren heeft gewerkt! 

Download UurBeheer nu!

Credits

Het programma is volledig ontwikkeld door Vincent Koeman & Erwin Buckers, tevens de oprichters van TofSoft. Het logo van UurBeheer is gemaakt door Tim Buckers. Wij bedanken natuurlijk ook de talloze vrienden en familieleden die ons hierbij gesteund hebben.